De fleste som gamer har vert der, du har vunnet spillet, oppnådd dine mål, men hva skal du gjøre nå? Når jeg havner i den situasjonen så begynner jeg å samle på alt spillet tilbyr. Trollmansklær er ikke akkurat festkjoler, men når du ikke har så mye annet å gjøre enn å samle på ting i spillet så blir den fort det.

Skins i spill

I lang tid har skins vert populære i spill, de fleste av oss er skyldige i å kjøpe et skin til Fortnite, CS:GO eller League of Legends. VI har kommet så langt at kjente merker som Gucci og Louis Vuitton har designet skins for både League of Legends og Fortnite.

Den perfekte festkjolen

Det er enklere å velge fra et godt utvalg, bruk denne katalogen for festkjoler for å gjøre det perfekte valget for neste fest, en vakker kjole som gir deg god selvtillit kan være forskjellen på en bra og dårlig fest.

Transmog?

Det finnes en annen side av bildet. I RPG verden har “transmog” tatt av. Transmog er det samme som et skin i andre spill, men man kan velge hver lille del og matche festkjoler med skulderplater og hjelm om man vil.

World of Warcraft

29 November 2011 kunne alle spillere av World of Warcraft endre utseende på alt fra rustninger til festkjoler og fra den dag forsvant alle som løp rundt i rustning som ikke matchet. I dag holder influensere mote konkurranser som gir spillerne sin tid i rampelyset.

Final Fantasy XIV

Mange World of Warcraft spillere gikk over til Final Fantasy, men de måtte vente på et system som transmog. 30 Januar 2018 kom “Glamour” systemet ut, spillet hadde allerede spiller-eide boliger som kunne kjøpes, designes og selges. Resultatet var stort, i dag finnes det en stor menge klubber, fester og hentesteder som gir spillerne god grunn til å kle seg i sine beste festkjoler og dresser.

Author emma
Published
Categories Uncategorized

Gamers Public

youplay