Hvis du virkelig elsker gaming, trenger du et eget sted for å spille. Det holder ikke bare å ha en laptop eller en bærbar konsoll. Skal du virkelig satse på gaming, bør du investere i det rette utstyret.

For den virkelig proffe

Dersom du virkelig vil satse på gaming, må det kanskje en ombygging til for å få plass til alt utstyret. Her kan du velge om du vil spare opp penger, ta opp lån, eller kanskje gjennom å refinansiere dyre smålån. Du kan spare penger på å refinansiere smålån, rett og slett fordi det blir billigere å samle alt i ett lån. Da kan du forholde deg til bare en betaling hver måned, og pengene du sparer, kan gå til nytt gamingutstyr.

Kan man tjene penger på gaming?

Det er viktig å skille mellom gaming og gambling. Gambling handler om pengespill, og det bør du ikke satse på som inntektskilde. Gaming kan du derimot tjene på, i hvert fall hvis du er god. Det er mange som tjener penger på å strømme videoer av at de spiller. Andre tjener penger på å teste ut nye spill eller delta i turneringer. Gaming er en relativt usikker inntektskilde, og for de fleste vil gaming alltid være bare moro, men det er likevel ekstra moro hvis du har skikkelig godt utstyr.

Gaming

Author emma
Published
Categories Gaming

Gamers Public

youplay