Som gamer, vil du gjerne spille uforstyrret, men dersom du er katteeier er du kanskje kjent med fenomenet katter som vil ut og inn. Katter kan selvsagt også hoppe opp i fanget ditt når du skal spille, men det er kanskje enda mer forstyrrende med en mjauende katt som vil ut eller inn. Er det dårlig vær, har du nok heller ikke samvittighet til å la katten stå ute i regn og vind, så da er det bare å avbryte spillingen for å slippe inn pelsklingen.

Katteluke er redningen

Eller kanskje du rett og slett skal montere en katteluke. Med en katteluke kan katten selv bestemme når den skal ut og inn. Du slipper fortvilet mjauing, og du vet at katten din ikke trenger å sitte og vente på deg. Elektroniske katteluker kan også kobles til kattens ID-merking, slik at bare din katt kommer inn. Da slipper du nabokatter eller små hunder som sniker seg inn på besøk til deg. En katteluke fra zoo.no er rett og slett et smart valg både for deg og for katten din.

Trygge utemiljøer friske katter

Sørg for at katten at et trygt utemiljø, og at katten er vaksinert og ID-merket. ID-merkingen kan både brukes til å åpne kattedøren, og den gjør det enklere å finne katten din dersom de er savnet. Vaksiner beskytter katten mot smittsomme sykdommer som den kan få fra andre katter. Velger du å kastrere katten, slipper du også katter som markerer, og du slipper uplanlagte kattunger og hylende hannkatter rundt hunnkatten din.

Author emma
Published
Categories Gaming

Gamers Public

youplay