Det finnes en rekke leverandører av bærbare konsoller der ute, blant annet Nintendo, PlayStation og mange flere. I denne artikkelen skal vi gå inn på hva slags bærbar konsoll som er best.

Bærbare konsoller

Det finnes mange konsoller som har solgt i varierende grad. Du kan for eksempel finne Nintendo Switch som har blitt utrolig populært de siste årene. Før dette var PlayStation Portable innmari populær, men det har også vært en rekke typer GameBoy-typer opp igjennom årene som har vært populære.

Høy konkurranse

Noe som er sikkert, er at bærbare konsoller har fått veldig mye konkurranse fra smarttelefoner. Det er ikke måte på hvor mange spill som man kan få på både Nintendo, PlayStation og Xbox, som du nå kan få på mobilen din. Dette er også ofte spill som er gratis, men som du må betale for fordeler i spillet. Det er derfor vi mener at en bærbar konsoll er bedre. For da betaler du for spillet og får alt innholdet.

Hva slags spill liker du?

Avhengig av hvilke spill du liker vil dette åpenlyst ha en stor betydning på hva slags konsoll du liker. Selv er vi ganske så stor fan av GameBoy, fordi de tilbyr spill som Pokemon, Zelda og Mario. De har i tillegg versjoner av Tetris som vi elsker. Mange mener at GameBoy Advance Sp er den ultimate bærbare konsollen, rett og slett fordi den er behagelig å holde, du kan spille spill fra alle tidligere GameBoys og i tillegg har den lys i skjermen. Dette er også en favoritt blant mange fordi du kan lade den, du trenger altså ikke å kjøpe batterier for å holde liv i konsollen din.

Når det kommer til bærbare konsoller, så er vi sikre på at dette er et marked som bare kommer til å utvikle seg i framtiden.

Author emma
Published
Categories Uncategorized

Siste innlegg

Gamingbedrift

Noe å glede seg til

Gamers Public

youplay