Stadig flere lever av og med gaming. Det er ingen barne-ting lenger, og i samme ordvending vil også denne artikkelen være for voksne. Voksne gamere øker i omfang både for kvinner og menn. Andelen voksne som gamer mer enn 7 timer i døgnet har økt med hele 1240% fra 2000 til i dag.

Man skulle tro at gamere ikke tenkte på kropp, da de kan gå inn i roller med superhelter som allerede har den kroppen de har brukt lang tid på å bygge. Men akkurat som oss andre, så har gamere et kroppsideal. Er du blitt en heltids-gamer, så har du kanskje begynt å kjenne på at kroppen ikke lystrer slik den en gang gjorde? Her er noen tips til hvordan du kan holde deg i form dersom du er voksen gamer.

En time mosjon

Skal vi si at en time mosjon hver eneste dag er nok? Stillesitting kan være årsak til flere sykdomstilfeller enn vi aner, og det er spesielt dem som blir passive over lang tid det går utover. Bruk derfor en enkelt time av døgnet til å trene, enten det er styrketrening eller kondisjonstrening. Det vil holde deg i vigør.

Fikse på kroppen

Det er mange grunner til at du vil fikse på kroppen. En ting kan være sykdommer, en annen ting er for å se ut som superheltinnene i spillene. Velg da motiva norge for å få en grundig konsultasjon og flott oppfølging når du trenger det. Motiva Norge har hjulpet kvinner i alle aldre og etter hvert enda flere gamere.

Få tak i et ståbord

Ståbord er mye mer vanlig enn man tror. Når man i tillegg kan slappe av og være i full vigør samtidig så blir spillopplevelsen bedre. Dessuten tar et ståbord mindre plass enn alternativene. Et ståbord gjør at du selvfølgelig må stå, noe som får blodet til å strømme fritt gjennom kroppen. Dette er sunt for deg, og når du kan hvile hendene på bordet, så gjør det ingenting å stå. Da kan du til og med sette deg ned en gang i blant.

Kropp er viktig selv for gamere, husk at helse både er fysisk og psykisk. Føl deg vel i din egen kropp!

Author emma
Published
Categories Uncategorized

Gamers Public

youplay