Alle vet garantert hva et videospill er i dag. Det finnes mange slags forskjellige spill, og også måter å spille dem på. Den mest vanlige måten som de interesserte spiller på, er på datamaskinen. Hva slags spill er de mest populære i dag? Det er antakeligvis spill som tillater at folk spiller med hverandre. Selv om spill hvor du spiller alene også er populære, så er spill der det er mulighet for at flere kan spille, i større grad med på å holde på folks oppmerksomhet. Blant det nyeste som har skjedd innen det, er at World of Warcraft har relansert spillet til å vende tilbake til opprinnelig versjon.

Det klassiske spillet har altså blitt startet på nytt, og dette tiltrekker mange mennesker til å ville spille gjennom det på nytt. Mest fordi mange mener at det var den beste versjonen, men også fordi det gir en slags følelse av nostalgi. Det finnes også mange som i dag spiller Hearthstone, et slags kortspill basert på samme univers som selve World of Warcraft spillet. Her spiller du kort, og målet er å ødelegge motstanderen sin spillebrikke gjennom å legge ut kort på bordet, og samtidig forsvare seg mot motstanderens kort. Dette spillet er så enkelt og krever så lite at det er også mulig å spille det på mobilen.

Dersom du skal først spille på telefonen, bør du skaffe deg for eksempel deksel til en iphone 7 dersom du bruker denne. Du har kanskje hørt om Angry Birds og Fruit Ninja, og disse er gode eksempler på hva du kan forvente av spill på mobilen. De som spiller mer frekvent og har større interesserte av gaming, er derimot mer opptatte av spill på datamaskinen og konsoller.

Det finnes så mange spill at det blir vanskelig å gå gjennom dem, men vi kan se på de forskjellige sjangrene som eksisterer i dag. MMORPG er det vi kaller World of Warcraft, et slags rollespill der folk spiller en karakter sammen med veldig mange andre samtidig gjennom Internett. Det finnes også skytespill, og som oftest blir disse kalt FPS (First Person Shooter). Noen mener at slike spill oppfordrer til voldelig oppførsel, men det er egentlig ingen grunn til å mistenke dette.

Mennesker har vært voldelige lenge før videospill kom til verden, så det er vanskelig å bekrefte den påstanden. I verste fall kan det kanskje øke sjansen for det, men sannheten er at de fleste forbrytere antakeligvis ikke er inspirert av videospill, men helt andre faktorer.

Det finnes også strategispill, der målet er å finne den smarteste måten å vinne på. Disse spillene handler oftest mindre om reaksjonstid og kontroll, men er heller rundebaserte, der du kan få litt tid til å tenke på hvilke handlinger du velger å ta. Civilization er et slikt spill, og det er meget interessant.

Author emma
Published
Categories Uncategorized

Siste innlegg

Gamingbedrift

Noe å glede seg til

Gamers Public

youplay