Gaming har i dag blitt en av de mest populære og engasjerende aktivitetene for unge mennesker. Det overgår mange av de andre, eldre aktivitetene som folk har drevet med tidligere. Noen kan kanskje argumentere for at det ikke er bra for de unge å sitte i ro og spille spill, men det ene utelukker ikke det andre nødvendigvis, for selv om man spiller spill, så kan man jo også være i fysisk aktivitet. Det er ingenting her i verden man driver med 24 timer i døgnet, utenom å puste naturligvis. Så man har mye tid til annet, som for eksempel å trene og å få mosjon.

Men det er jo opp til enhver, og det er mye fordelaktig med gaming også, som mange kritikere kanskje ikke ser. Det er mange teknologiske fremskritt som kommer på grunn av at denne industrien vokser, siden behovet for slike ting vokser og at mennesker ønsker bedre og bedre utstyr. Virtual Reality er for eksempel en av fordelene som kommet ved denne utviklingen. Den hadde kanskje kommet uansett, men fremskrittene har kommet raskere og det er bare bra kan man si. Tenk på hvor mye som har kommet ut her i verden på grunn av et sterkt forbrukerønske, alle de ulike gadgetene og telefonene, og annet utstyr som har kommet. Dette er utstyr som opprinnelig ikke har vært tilgjengelig for allmennheten, men på grunn av forbrukerkrav så har slike ting blitt lagt ut. Blant annet fra selskap som Apple som jo har innrømmet at det er forbrukerkravet som har gjort at utviklingen har gått raskere.

Men her på Spillbyen.no så skal vi snakke om spill og alt det som hører til. Da skal du få kunne lese om de eldre spillkonsollene, samt de nyere. Du skal få lære litt om hvordan spill lages, samtidig som du skal få se på de beste spillene som har kommet ut. Det er viktig å kunne dette, fordi dette er en del av samfunnet vårt, en subkultur som er her for å bli, og jo mer man kan om det, jo bedre forstår man det. Man behøver ikke nødvendigvis å være enig, men det å forstå noe er alltid bedre.

Gaming utgjør en stor del av den digitale kulturrevolusjonen som vi er i idag og det kommer bare til å utvikles og utvides enda mer.

Og det er tross alt bedre at ungdommer er i hjemmene sine med gode venner og spiller, istedet for å være ute på natten uten bedre vitende om hvordan de skal oppføre seg. Det vil i hvert fall de aller fleste foreldre si. Så bli med oss videre her, så kan du kanskje lære mer om hva ditt barn driver med i sitt rom!

Author emma
Published
Categories Gaming

Siste innlegg

Moteshow i dataspill?

Lag din egen spillkrok

Gamers Public

youplay