Nye Xbox og Playstation er snart her

Nå er vente tiden snart over for alle spill entusiaster. Den nye Xbox og Playstation konsollen kommer i slutten av 2020, men det betyr ikke at Playstation 4 og Xbox One har gått av med pensjon enda. De siste spillene for Playstation 4 og Xbox One ser utrolig lovende ut. Dette året blir spekket med prisvinnende spill og mye action, så sørg for at du har oversikt over strømforbruket ditt på tibber.com/no/. I denne artikkelen skal vi se på en rekke spill som blir lansert de neste 6 månedene.

The Last of Us: Part II

Dette er de samme spillutviklerne som ga oss Uncharted og Crash Bandicoot serien, og er ekte veteraner når det kommer til å lage videospill. Selskapet heter Naughty Dog og imponerer stadig med sine actionfylte og følsomme spill, som kan gi deg en fantastisk spill opplevelse med en tåre i øyekroken i ny og ne. Hvis du spilte eneren av The Last of Us, fulgte vi en mann «Joel» som passet på en jente «Ellie» igjennom en lang reise i byer og skoger. Hun bar på en motgift i sine gener, som var menneskets eneste håp for å utvikle en motgift. Disse to knytta et så sterkt bånd sammen at man fikk en veldig følsom spill opplevelse. I Part II møter vi de samme karakterene, men denne gangen har de blitt eldre. Det virker som at Naughty Dog har lagt litt mer fokus på Ellie helt i starten og hennes historie, som med Joel i den første. Som vi ser på bildene Naughty Dog har utgitt, ser Ellie eldre og tøffere ut, så vi ser frem til et langt følelse ladet action spill når spillet blir lansert 29 Mai 2020. Dessverre for Xbox fansen vil Last of Us Part II bare bli lansert på Playstation 4. Spillet vil bli lansert 20 Mars 2020.

DOOM Eternal

Nok en gang skal DOOM komme med et actionpreget spill, med mange flere muligheter til å oppgradere våpen og beskyttelses muligheter i et forrykende tempo, som kan minne deg litt om Quake. Doom har holdt på siden de kom ut med det første 1.person spillet i 3D. Dette var tilbake i 1993. Grafikken har forandret seg en del siden den gang. I det nye DOOM Eternal har de gått tilbake til røttene for å lage en re-make av den første utgivelse. I tillegg fra det gamle, har de laget et enda større området du kan spille på, flere våpen og et mye raskere tempo enn før. Til og med bedre enn det forrige DOOM spillet, som ikke ble like bra tatt imot av spillerne. Doom Eternal kan spilles på alle nye konsoller: Xbox One, PlayStation 4, PC, Nintendo Switch og Google Stadia.

Author emma
Published
Categories Uncategorized

Siste innlegg

Gamingbedrift

Noe å glede seg til

Gamers Public

youplay