Her kan du få lese om de mest populære spillkonsollene som er ute i dag. PS4 eller PlayStation 4 er verdens mest solgte konsoll. Den er utviklet av Sony og ble først lansert i 2013. Det er blitt solgt over 70 millioner enheter til dags dato. Konkurrentene i dagens marked er Xbox One og Nintendo sine konsoller Wii U og Switch som jeg kommer tilbake til i andre artikler. Det som er kanskje den største kritikken man kan ha til disse nyere generasjons konsollene er at de egentlig bare tilby bedre grafikk og litt bedre funksjonalisme, men at forskjellen fra PS4 og PS3 egentlig ikke er så stor som man skulle tro.

Selv om dette med grafikk er viktig så er det kanskje ikke verdt fire tusen kroner. Denne kritikken er noe som man kan rette mot mange slike selskap, som for eksempel Apple eller Samsung også, siden de nye modellene egentlig ikke tilbyr som mye nytt, bortsett fra at de er nye modeller. Og det er kanskje et problem

Eller så er det kanskje ikke det, siden den er så populær. Den tilbys også som et alternativ til et hjemmekinoanlegg, siden man spille av alle mulige filmer på den, og den har støtte til mange ulike funksjoner. Det er en kraftig maskin, med en god prosessor og suksessen som den har hatt kan ingen argumentere mot. Den sterke og stabile støtten til online-spilling er naturligvis også noe som gamere ønsker å ha, og det gjør at etterspørselen til konsollen enda høyere. Den nye og forbedrede funksjonaliteten gjør at konsollen er en sikker vinner hos de aller fleste, og slik kommer den nok til å fortsette fremover.

Author emma
Published
Categories Gaming

Siste innlegg

Gamingbedrift

Noe å glede seg til

Gamers Public

youplay