Håndholdt kontroll

Klatre opp i Fortnite!

Fortnite har slått ned som absolutt bombe i spillverdenen! Både på PC og konsoll gjør battle royale-fenomenet det stort, og i løpet av februar 2018 prøvde en hel tredjedel av alle PC-spillere Fortnite. Årets spillsnakkis er på alles lepper, og siden spillet er gratis har det spredd seg som ild i tørt gress. I løpet av en helg nådde spillet hele 3,4 millioner spillere samtidig! Dette gjør naturligvis at konkurransenivået på nett er skyhøyt, og at gode tips er dyre. Med 99 motstandere i hver runde er du garantert å møte på et par hindringer, og hvis du vil karre deg til topps kan det være lurt å refinere stilen din. Her er et par tips som vil gjøre det enklere for deg å klatre opp vinnerlisten i Fortnite!

Håndholdt kontroll til xbox

Når du starter en ny runde er det første du bør tenke på er hvor du lander. Her bør du være så kjapp som mulig, og komme deg dit du vil så raskt som du kan. Jo kjappere du når bakken, jo kjappere kan du utforske området og finne de våpen du trenger. Heretter er det bare å begynne å bevege seg – jo mer du står stille, jo lettere er det for andre å treffe deg. Her kan det også være lurt å investere i et godt sett med hodetelefoner. Med evnen til å høre hva som skjer rundt deg, når du en fordel mange av de andre spillerne ikke har. Hvis du føleger disse tipsene, kommer nok seieren like lett som en refinansiering av lån hos Sambla. I Fortnite er du nødt til å passe på omgivelsene dine hele tiden, og forsikre deg om at du ikke havner for langt unna stormen. Dette er et tviegget sverd, som lett kan ende opp med å hjelpe eller hindre deg – husk på å ha stormen i ryggen, og holde deg ute i ytterkanten!

Nå toppen av lederlisten!

Profesjonell PC-spiller i konkurranse

Det viktigste i Fortnite er å holde seg i bevegelse. Man kan selvsagt campe på kanten av kartet og vente på de andre, men som oftest ender du opp i et bakholdsangrep eller lite forberedt på slutten, med dårligere våpen enn de andre. Sannheten er at du hvis du ønsker å bli bedre, er det kun én måte å gjøre det på, og det er å gå hodestups inn i konflikten. Jo flere spillere du møter på, jo mer øvelse vil du få, og bedre våpen også! Med 12-års aldersgrense spiller omtrent alle Norges tenåringer, så konkurransenivået er beinhardt. Samtidig finnes det selvsagt andre strategier man kan bruke. Hvis du husker å lukke døren når du beveger deg inn i bygninger og legger feller, kan du lett bygge opp arsenalet ditt fra andre, mindre heldige spillere som går inn etter deg. Det viktigste er å få brukbare våpen fra starten av, og ikke havne bak i gruppen. Heretter burde du balansere hvor aggressivt du spiller med hvor gode våpnene dine er. Og når du har fått spillestilen din i gang, er det bare øvelse igjen – lykke til!

Author
Published
Categories Uncategorized

Siste innlegg

Gamingbedrift

Noe å glede seg til

Gamers Public

youplay